Vacatures

Bij Stinstra Isosystems werken we aan mooie projecten, in binnen én buitenland. Dit doen we met een ervaren en enthousiast team collega’s die genieten van zelfstandigheid en vrijheid. Vanzelfsprekend voorzien wij in de beste materialen en alle voorzieningen om je werk zo goed én prettig mogelijk te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een compleet uitgeruste bus, comfortabele en representatieve werkkleding en wat je ook maar nodig hebt binnen jouw functie.

Voor de collega’s die regelmatig op ‘avontuur’ gaan naar het buitenland, gelden naast fantastische herinneringen ook mooie toelages. Bekijk hieronder onze actuele vacatures, ontmoet het team of neem direct, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Over ons

Ontmoet ons team

contact opnemen

Laten we kennismaken

ACCOUNTMANAGER

Wil jij een onmisbare rol spelen in ons verkoopproces? Het realiseren van New Business kent voor jou geen geheimen? Dan is Stinstra Isosystems op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Montageleiders

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een allround montage monteur of montageleider voor het bouwen van geconditioneerde, koel- en vries ruimtes in de ver- en nieuwbouw voor de voedingsindustrie.

Bekijk vacature

Eerste monteurs

Heb jij ervaring met het monteren van sandwichpanelen (wanden en daken), koel- en vriesdeuren? En werk je graag in teamverband? Wie weet ben jij dan de collega die wij zoeken voor onze locatie in Borculo.

Bekijk vacature

Projectleiders

Ben jij een gedreven projectleider? Wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de isolatiesysteembouw? Dan is Stinstra Isosystems op zoek naar jou!