Producten en diensten

Stinstra Isosystems is al 30 jaar dé partner in de isolatiesysteembouw. Wij realiseren koel- en vriescellen, omkastingen, geconditioneerde ruimtes, gevelbekleding en cleanrooms voor diverse sectoren. Dit doen wij zowel nationaal en internationaal.

Maatwerk is voor ons de standaard en onze kracht is om, los van topkwaliteit te leveren, altijd te luisteren naar onze klanten. Alleen zo kunnen wij het perfecte project realiseren binnen uw gestelde budgetten. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een vrijblijvende kennismaking plannen?

Ons werk

Een greep uit onze projecten

contact opnemen

Laten we kennismaken

Maatwerk

Met onze jarenlange, technische ervaring realiseren we de meest creatieve ontwerpen volgens de hoogst haalbare eisen en labels, ook als het gaat om duurzaamheid. Custom oplossingen zijn voor ons de standaard.

Sandwichpanelen

Stinstra Isosystems is het adres voor op maat gemaakte sandwichpanelen. Van foodsafe coatings in diverse kleuren tot geprofileerde panelen, sierbekleding én dak- en wandbekleding.

Deuren en kozijnen

Wereldwijd weten opdrachtgevers Stinstra Isosystems te vinden voor specifieke koel- en vriesbouwdeuren. Van overhead- of snelloop- tot draai- en pendeldeuren: allen verkrijgbaar in verschillende materialen en talloze kleuren.

Alles over deuren & kozijnen