Over ons

Wij zijn Stinstra Isosystems: uw partner voor de geconditioneerde bouw. Al meer dan 30 jaar voorzien wij onze klanten op persoonlijke wijze van duurzame en maatwerk oplossingen in de koel- en vriesbouw, deuren en kozijnen en sandwichpanelen.

Dit doen we met een vaste ploeg vakkundige collega’s voor gerenommeerde opdrachtgevers wereldwijd. Al onze collega’s zijn VCA gecertificeerd. Onze ervaring is onze kracht: wij zijn in staat om het onmogelijke mogelijk te maken door onze jarenlange ervaring in de branche waarbij maatwerk voor ons de standaard is.

Contact opnemen

Vanzelfsprekend vrijblijvend

Specialist in geconditioneerde bouw

Voor ons is het vaste prik. Iedere dag weer bouwen onze eigen monteurs geconditioneerde ruimtes voor diverse branches. Heeft u een vraag over koel- en vriescellen, omkastingen, geconditioneerde ruimtes, gevelbekleding of cleanrooms? Dan bent u bij Stinstra Isosystems gegarandeerd aan het juiste adres.

Lees meer over

Wij kiezen voor kwaliteit. U ook?

Onze kracht? Dat is om, naast constante topkwaliteit te leveren, altijd naar u als klant te luisteren. Alleen zo kunnen we vanuit onze jarenlange expertise meedenken om het perfecte project te realiseren. Uiteraard binnen de gestelde budgetten en kaders, rekening houdend met een minimale onderbreking van uw werk. Wij begrijpen als geen ander dat stilstaan geen optie is.

Bij Stinstra Isosytems bent u verzekerd van montage en service door erkende vakmensen en flexibiliteit door 100% maatwerk. Afspraak is afspraak en u geniet van persoonlijk contact gedurende het gehele project, zowel binnen Nederland als tijdens een klus in het buitenland.

Bekijk ons werk

Met ons in gesprek over uw project?

Contact opnemen