Maatwerk

Details maken de oplossing, denken wij. Het verschil zit ‘m in de details. Zo bepalen we per project welke details het beste passen bij de specificaties, het gebruiksgemak en vooral bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Want het draait niet zozeer om techniek, maar om mensen die uw project in gebruik nemen en er hun werk doen. Maatwerk oplossingen zijn voor ons dan ook de standaard.

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige collega’s zijn wij in staat om ook de moeilijkere ruimtes om te bouwen tot bijvoorbeeld een koelcel. Wanneer niets recht is en alles krom, weten wij de ruimte optimaal te benutten voor uw bedrijfsvoering. Stinstra Isosystems bouwt al dertig jaar geconditioneerde ruimtes, aangepast aan de omgeving. Zowel binnen Nederland als ver hier buiten leveren wij oplossingen van wereldse kwaliteit.

Bekijk ons maatwerk

Een greep uit onze projecten

contact opnemen

Laten we kennismaken

Onze Maatwerk oplossingen

Geen situatie of bedrijf is gelijk. Wij komen dan ook graag bij u langs om ter plekke de situatie in te meten. Alleen zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen en hoe we hier de optimale maatwerk oplossing voor kunnen bieden. Bij Stinstra Isosystems bent u aan het juiste adres voor:

  • Custom made oplossingen voor diverse sectoren
  • Gelaste vloeren en RVS panelen
  • Het ombouwen van moeilijke ruimtes tot koelcel 
  • Het bouwen van geconditioneerde ruimtes aangepast aan de omgeving
  • Vloerpanelen met inlager 
  • Spuitcabines en droogkamers 
  • En meer
Contact opnemen

Opgeleverd maatwerk

Omkasting in Vic

Bij Casa Tarradellas in het mooie Spaanse stadje Vic, hebben we in oktober 2016, binnenwanden, plafonds en vloerpanelen met isolatiepanelen geleverd en gemonteerd.

Geluidskast in Manilla

In de hitte van Manilla hebben onze jongens een geluidskast bebouwd om het lawaai van een generator te beteugelen.

Plafond bij Wamco

Van al onze buitenlandse projecten zitten we het meest in Nigeria.

Geproduceerd volgens de strengste eisen

Al onze oplossingen worden geproduceerd volgens de strengste eisen. Hiermee voldoet u altijd aan de actuele wet- en regelgeving binnen uw sector. Wij werken met niets dan topkwaliteit merken, óók als het gaat om custom made producten, voor iedere sector en toepassing. Tijdens het gehele traject wordt u volledig ontzorgd, van offerte tot levering én montage tot de oplevering.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten of wilt u een offerte opvragen? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een kennismaking. We komen graag bij u langs.

Contact opnemen