Deuren en kozijnen

Voor onze opdrachtgevers in de foodsector, industrie, dairy, pharma en overige branches bieden wij een brede collectie deuren. Van specifieke koel- en vriesbouwdeuren, draaideuren, elektrische deuren en snelloop- tot overheaddeuren.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, talloze kleuren en in alle mogelijke maten. Geen verzoek is ons te gek. We zijn altijd in staat een deur te leveren die naadloos aansluit bij uw situatie. Maatwerk is voor ons de standaard.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle geldende normen voor uw branche. Dit doen wij wereldwijd, met altijd topkwaliteit geïnstalleerd door onze eigen, speciaal hiervoor opgeleide, monteurs.

Bekijk ons werk

Een greep uit onze projecten

contact opnemen

Laten we kennismaken

Maatwerk deuren

Geen situatie of bedrijf is gelijk. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk goed werkende deuren zijn om de snelheid binnen uw bedrijf erin te houden. Hiervoor realiseren wij dan ook – altijd in overleg – de meest optimale deur voor uw situatie. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Overheaddeuren
  • Schuifdeuren
  • Draaideuren
  • Pendeldeuren
  • Snelloop deuren
  • Deuren met of zonder ramen
  • Elektrisch of met handbediening 
  • Overige maatwerk deuren
Contact opnemen

Opgeleverde deuren

Omkasting in Vic

Bij Casa Tarradellas in het mooie Spaanse stadje Vic, hebben we in oktober 2016, binnenwanden, plafonds en vloerpanelen met isolatiepanelen geleverd en gemonteerd.

Geluidskast in Manilla

In de hitte van Manilla hebben onze jongens een geluidskast bebouwd om het lawaai van een generator te beteugelen.

Plafond bij Wamco

Van al onze buitenlandse projecten zitten we het meest in Nigeria.

Geproduceerd volgens de strengste eisen

Al onze deuren worden geproduceerd volgens de strengste eisen. Hiermee voldoet u altijd aan de actuele wet- en regelgeving binnen uw sector. Wij werken met niets dan topkwaliteit merken, óók als het gaat om deuren, voor iedere sector en toepassing. Tijdens het gehele traject wordt u volledig ontzorgd, van offerte tot levering én montage tot de oplevering.

Contact opnemen